Treninzi

VJEŽBAJTE S NAJBOLJIMA!

Više od 500 medalja.

Karate je postao olimpijski sport i po prvi puta na Olimpijskim igrama u Tokyu, 2020. godine, nadamo se da ćemo svjedočiti i prvim medaljama Hrvatske.

Karate klub “Sports life” osnovan je 1997. godine te okuplja oko šezdeset članova, uglavnom djece osnovnoškolske i srednješkolske dobi (od 6 do 20 godina). U dosadašnjem radu klub je postigao iznimne rezultate na prvenstvima Zagreba, Republike Hrvatske, na velikim međunarodnim natjecanjima, uključujući i svjetski Kup za mlade. Klub u svojem članstvu ima više reprezentativaca Hrvatske različitih uzrasnih kategorija. Unatrag nekoliko godina karate klub Sports Life je osvojio oko 50 državnih medalja, medalje sa svjetskih kupova, balkanskih prvenstava i veliki broj medalja osvojenih na međunarodnim natjecanjima. Karate klub Sports Life nastupa i na svim ostalim natjecanjima u Hrvatskoj na kojima su naši natjecatelji osvojili više od 500 medalja.

Treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom prof. Džezmira Muratagića, majstor karatea 6. dan, osvajača više europskih i svjetskih medalja u svojstvu natjecatelja i trenera reprezentacije Hrvatske. Ostali treneri su također vrsni stručnjaci i majstori karatea koji rade s puno energije, truda i ljubavi na osposobljavanju mladih sportaša u cilju razvoja njihovih psiho-motoričkih sposobnosti.

Posebno želimo istaknuti značajne prednosti bavljenja karateom: pravilno disanje, koordinacija pokreta i ravnoteža, koncentracija, razvoj samopouzdanja, odgovornosti, disciplina, socijalizacija, razvoj tjelesnih sposobnosti itd. Treninzi su u potpunosti prilagođeni uzrastu djece gdje ona i kroz razne igrice postupno ulaze u svijet karatea.

Treninzi se održavaju 5 puta tjedno (napredni) i 3 puta tjedno (početnici) na lokaciji:

DOM KULTURE KNEŽIJA, Albaharijeva 2, od 18 – 20 sati

Karate, rekreacija za odrasle !

S obzirom na stresni svakodnevni život, pomanjkanje kretanja na radnom mjestu i rada na kompjutoru, vježbanje karate-a još više znači za odrasle nego za djecu.

Dokazano je da karate, više od svih ostalih fizičkih aktivnosti, značajno popravlja motoriku, pokretljivost, snagu tijela i volje. Za odraslog polaznika  djeluje antistresno i psihički relaksirajuće.

Za početak vježbanja karat-e doslovno nikad nije kasno. Ako ste okupirani cijeli dan vodeći djecu na razne tečajeve, odvojite za sebe dva sata tjedno!
Vježbanjem karate-a značajno ćete produžiti kvalitetne godine koje su pred Vama i biti ćete zadovoljniji svojom fizičkom kondicijom i mogućnostima…

Mob.: 091/5020-258

 

 

Sportslife